Bidrag til Twitterguide?

En Leoparddreng kan blive sulten. Her har du mulighed for at give den et foder - hvis du altså har lyst!
Hvof' nu det?

Foder

Besked

Du er blevet hacket (spam) - twitter protokol 1B

Hej -

Du er kommet her fordi du har fået et tweet om, at du har sendt underlige tweets med spam, og sandsynligvis er blevet hacket.

I korte træk er det du skal gøre:
  1. Skift twitter-password
  2. Check hvilke programmer der kan tweete fra din konto
  3. Det kan du alt sammen læse mere om på twitters support side.

Lidt længere forklaring:

Du har fået beskeden fordi afsenderen har udfyldt formular 1B - og det har høn gjort, fordi du udsender tweets der tyder på du er blevet hacket. Sandsynligvis om mirakuløse vægttabskure, eller gode steder at købe viagra, eller lignende.

Det du skal gøre er at skifte dit twitter-password, som det første. Men det er ikke sikkert det er nok. Du kan også - bevidst, ubevidst eller som del af det at du blev hacket - have givet tvivlsomme programmer lov til at tweete for dig. Derfor bør du checke hvilke programmer du har givet tilladelse.

Du kan læse mere om hvordan du gør dette på twitters storartede support-side om at være blevet hacket. Hvis situationen er så grel at du slet ikke kan logge ind, kan du istedet læse her. Du kan også læse mere om hacking og phishing på twitter her i guiden.

Til sidst: du er sikkert blevet hacket fordi du selv fulgte et suspekt link fra en du følger. Så overvej at give vedkommende besked om at høn er hacket, det kan du eventuelt gøre ved hjælp af formularen du selv blev kontaktet med, eller en anden, hvis den er mere passende - så dirigeres vedkommende hertil. Det er en slags forsøg på bekæmp virus med virus, kan man sige - bortset fra denne er helt frivillig.

Og lav gerne et tweet om at du er blevet hacket, og folk ikke skal følge links fra dig. På den måde ved folk også du har taget hånd om situationen - og vi kan måske sørge for det ikke spreder sig mere. Hvilket er det vigtigste i sidste ende.

Ingen kommentarer

0 kommentarer: