Bidrag til Twitterguide?

En Leoparddreng kan blive sulten. Her har du mulighed for at give den et foder - hvis du altså har lyst!
Hvof' nu det?

Foder

Besked

Bidrag til Twitterguide.dk?

Altså, at bidrage eller støtte til guiden her, det lyder sådan lidt vel pompøst.

Sagen er jo, at jeg skriver den fordi jeg har lyst. Og fordi jeg synes det er lidt synd, at alt for mange lidt for let går døde på twitter i det første møde. Og fordi jeg godt kan lide at sprede oplysning.

Så, sådan set, hvis du synes guiden her har givet dig lidt indsigt - så er det nok for mig.

Men altså - når det er sagt, så er det klart at andre måder at værdsætte sitet her også tages imod med kyshånd. Såsom at linke til det, eller +1'e det, eller på anden vis dele det.

Og, øh, så sad jeg jo og rodede med noget Paypal i en anden anledning. Og så tænkte jeg - da jeg faktisk har fået flere spørgsmål fra folk der gerne ville betale noget for min hjælp her - at hvis folk gerne vil, så skal de da have mulighed for at betale til et foder til Leoparddrengen.

Det vil der blive sat pris på, ingen tvivl om det. Guiden skal nok være her under alle omstændigheder. Og der skal nok blive skrevet på den uanset hvad. Så dit eventuelle bidrag vil næppe føre til større produktivitet. Men det vil med sikkerhed gøre en Leoparddreng glad. Og måske lidt mindre sulten.

Bidrag til Twitterguide?

En Leoparddreng kan blive sulten. Her har du mulighed for at give den et foder - hvis du altså har lyst!

Foder

Besked

P.S. Mindstebeløbet her - på 2 dåser kattemad - er 15 kroner. I virkeligheden ville jeg gerne have det lavere. Men da transaktionsomkostningerne er 3 kroner bliver det altså mere noget med støtte til Paypal. Og de klarer sig nok. Men bliver sikkert også glade.

P.P.S. Igen - jeg er glad for du er her på sitet, og hvis du kan bruge guiden. Ingen betaling er nødvendig. Det er kun hvis du har lyst & mulighed.

P.P.P.S. Jeg skal også understrege at et bidrag ikke kan trækkes fra - og ikke regnes for velgørenhed. (Og derfor bruger jeg heller ikke Paypal's "donate"-knap - og derfor kan man ikke selv angive beløb.)

P.P.P.P.S. Det er ikke en vare du køber, så der er altså ikke nogen reklamationsret. Jeg kan sikkert også skrive noget med at du afskriver dig 14 dages fortrydelsesret, som de plejer at gøre alle mulige steder, men det kender jeg sgu ikke til juraen i. Såp hvis du fortryder inden for 14 dage, så drop mig en mail, så ser vi om vi kan finde ud af det - deal? :)

P.P.P.P.P.S. Nej, der er ikke angivet moms som del af beløbet. Hvis det viser sig at det vælter ind med bidrag, så jeg når grænsen hvor momsregistrering er nødvendig, skal jeg nok blive registeret, og så skal du nok få lov at betale moms af dit bidrag også. (Eller også dropper jeg det helt ;) )

Ingen kommentarer

0 kommentarer: