Bidrag til Twitterguide?

En Leoparddreng kan blive sulten. Her har du mulighed for at give den et foder - hvis du altså har lyst!
Hvof' nu det?

Foder

Besked

Du er blevet hacket (DM) - twitter protokol 1A

Hej -

Du er kommet her fordi du har fået et tweet om, at du har sendt underlige DMs, og sandsynligvis er blevet hacket.

I korte træk er det du skal gøre:
  1. Skift twitter-password
  2. Check hvilke programmer der kan tweete fra din konto
  3. Det kan du alt sammen læse mere om på twitters support side.

Lidt længere forklaring:

Du har fået beskeden fordi afsenderen har udfyldt formular 1A - og det har høn gjort, fordi du har sendt DMs der tyder på du er blevet hacket.

Det du skal gøre er at skifte dit twitter-password, som det første. Men det er ikke sikkert det er nok. Du kan også - bevidst, ubevidst eller som del af det at du blev hacket - have givet tvivlsomme programmer lov til at tweete for dig. Derfor bør du checke hvilke programmer du har givet tilladelse.

Du kan læse mere om hvordan du gør dette på twitters storartede support-side om at være blevet hacket. Hvis situationen er så grel, at du slet ikke kan logge ind, kan du i stedet læse her. Du kan også læse mere om hacking og phishing på twitter her i guiden.

Til sidst: du er sikkert blevet hacket fordi du selv modtog en DM fra én du følger. Så overvej at give vedkommende besked om at høn er hacket, det kan du eventuelt gøre ved hjælp af formularen du selv blev kontaktet med - så dirigeres vedkommende hertil. Det er en slags forsøg på bekæmp virus med virus, kan man sige - bortset fra denne er helt frivillig.

Og lav gerne et tweet om at du er blevet hacket, og folk ikke skal følge links fra dine DMs. På den måde slipper du måske også for at få et ton beskeder om at du er blevet hacket - og vi kan måske sørge for det ikke spreder sig mere. Hvilket er det vigtigste i sidste ende.

2 kommentarer

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

hey - hanne dalum her - tak fordi i skriver jg er hacket. Men nu siger den at den ikke kender min mail længere. jeg kan overhovedet ikke logge på

Leoparddrengen sagde ...

Den var værre - det kunne lyde som om de helt har overtaget din konto.

Men det har twitter også nogle procedurer for - prøv at følge retningslinierne på denne side.

Håber det lykkes for dig at få din konto tilbage.