Bidrag til Twitterguide?

En Leoparddreng kan blive sulten. Her har du mulighed for at give den et foder - hvis du altså har lyst!
Hvof' nu det?

Foder

Besked

Om Twewind - optagelser af Twitter-hashtags

Det hele begyndte egentligt med dette tweet, i forbindelse med at #DenStoreBagedyst blev genudsendt.
For det var da egentligt ikke en dum idé, tænkte jeg. At kunne afspille en hashtag-søgning, så det virkede som om det var realtid? Sådan set noget jeg tit havde følt man kunne mangle, når noget havde affødt en del livetweets.

Så det gik jeg igang med. Og det viste sig så lidt mere kompliceret end som så (men det må blive et emne for et blogindlæg).

Men ihvertfald er jeg nu dér, hvor jeg kan præsentere app'en Twewind! Den er i beta (indtil videre), og mange vil sikkert ryste på hovedet af at jeg (indtil videre) kun har den til Windows 10 eller Windows Mobile 10.

Men jeg håber da ikke desto mindre at nogle vil kunne få fornøjelse af den …

Hvad kan Twewind?
Kort fortalt virker den som en optager af et eller flere hashtags/søgeord. Dem kan man så afspille senere — sammen med en stream af det oprindelige program — og så få fornøjelsen af en second screen. Ikke den fulde, for man kan jo ikke selv tweete ind i den oprindelige strøm, men noget der ligner.

Og man kan dele optagelser — så hvis du nu ikke lige tænkte på, at du jo sk
ulle optage nogle hashtags på et bestemt tidspunkt, kan du håbe på at en anden har gjort det, og gjort optagelsen offentlig.

På samme måde kan man gå tilbage i tiden, hvis et program genudsendes længe efter, og måske finde en optagelse af det det oprindeligt blev sendt.

Så er der lidt fikse features, som en graf over tweets per minut, så man hurtigt kan overskue hvor der er highlights i en udsendelse (og, jo, det kan man slå fra, så man ikke får spoilers!).

Hva' koster'en?
Den er gratis med reklamer. For et småbeløb kan den så gøres reklamefri. Der er desuden begrænsninger på hvor meget man kan optage, disse kan øges som in-app køb.

Hvorfor kun Windows (indtil videre)?
Fordi det er det jeg selv bruger, og det jeg programmerer for/til. Jeg er godt klar over at det med en app som denne begrænser markedet en del — og derfor regner jeg da også med at kigge på at lave versioner til de andre OS'er. Men nu går jeg altså lige ud med denne først, for at lodde stemning, og få den afprøvet i virkelighedens verden.

Hvis du gerne vil have den til Android/iPhone kan det således være en god idé at lade mig det vide. For ellers risikerer man jo, at jeg tror folk slet ikke er interesserede.

Mere info?
Jeg har jo lavet et lille Twewind-website. (Og, ja, hvem ved, måske jeg også laver en fuld online version engang). Og her kan man hente Twewind-app'en til Windows 10.

Altså: går man glip af at kunne se livetweets direkte, er der håb — med Twewind!

Ingen kommentarer

0 kommentarer: